Artis EMPRESA Proves de color
   
  • Proves de color

    Moltes són les empreses que ofereixen el servei d'impressió digital de Gran Format. NOSALTRES TAMBÉ. De tota manera, a ARTIS IMPRESSIÓ DIGITAL ens definim com una empresa especialitzada en la impressió digital FINE ART, és a dir en la reproducció fidedigne de fotografies i obres d'art, oferint als clients un compromís de qualitat. Això ens obliga a ser molt rigurosos en la gestió del color, i fer constantment el manteniment de calibració de la impressora per a cada tipus de suport (paper fotogràfic mat o brillant, paper aquarel.la, tela de pintor, etc) i evidentment, utilitzar la impressora adequada.

    El resultat d'una bona impressió depèn també de d'altres factors: el propi desgast dels capçals de la impressora, la humitat i temperatura ambient del local, el magatzematge del paper i de les tintes, etc. Qualsevol d'aquestes variables s'han de considerar per tal d'aconseguir l'objectiu de qualitat. Cumplir amb totes elles de vegades no és fàcil.

    Tot i això, no n'hi ha prou en tenir una bona màquina o unes bones condicions ambientals. El coneixement en la gestió del color és bàsic. Aquí també pot fer-se evident la diferència entre un resultat o un altre.

    A ARTIS, IMPRESSIÓ DIGITAL, tenim més de 20 anys d'experiència en el sector de la fotografia i imatge. El nostre bagatge i experimentació ens ha permès oferir un standar de qualitat molt alt. Treballem en papers i suports d'alta qualitat. Cada imatge, és per a nosaltres un obra d'art que tractem amb molt de rigor en el procés d'impressió. Hi posem tot el nostre know how per entregar al client un resultat excel·lent.